m.suklaayhdistys.com Hakukone
Tuoreimmat   Valmistajat   Top-listat
 
DR. OETKER
Tuote: Dr. Oetker basis schokolade eispulver
Valmistusmaa: Saksa
Kuuluu tuoteryhmiin: Juomat, kaakaojauheet, kastikkeet, hunajat & geelit, Jäätelöt
Pistekeskiarvo jäseniltä: 2,50
Sijoitus top 100 -listalla: -
Katso lisäksi: Vierailijoiden arviot ja kaikki Dr. Oetker -tuotteet
Dr. Oetker basis schokolade eispulver

Iikka 20.07.2018
Jotenkin kaakaojauheen makuinen suklaajäätelö. Koostumus on epäilyttävä. Maussa on ripaus perunakellaria / autotallia. Kuitenkin otin reilun annoksen ja söin kaiken. Loppumakuna Jacky makupala.

Hanna P 14.06.2018
Hieman terävän ja keinotekoisen makuista (väristä päätellen) suklaajäätelöä. Luultavasti on jotain vegaanijäätelöä tai vastaavaa, koska normimaitoon ei ole taidettu tehdä? Makeutusaine maistuu myös. Jäätelöt ovat sinänsä mieluisia, mutta suklaajäätelönä tai edes kaakaotuotteena ei ole kummoinen. En tiedä osaisinko ihan silmät sokkona muualla tunnistaa suklaajäätelöksi tätä edes. 1,5 p eli ennätysalhaiset pisteet jäätelölle allekirjoittaneelta.

Annamari 08.06.2018
Maistuu ihan siltä kuin vaniljajäätelöön olisi lisätty kaakaojauhetta. Maistuu nimenomaan kaakaolle, siis kaakaojuomalle, ei suklaalle. Rakenne on ihan ok, hieman lohkeavaa, mutta todellakin maun puolesta kaipaisi lisukkeita. Ei tosiaankaan jäätelöistä suosikkini.

Janne J 08.06.2018
Vaaleaa suklaajäätelöä. Vaikka kaakaota ei olekaan järin paljoa, on maitokaakaon mieleen tuova maku mukavan pirteä ja raikas, ei rasvainen. Rakennekin tuntuu eroavan hieman tavallisesta markettijätskistä. Makeutta on sopivasti. Miedosti kaakaoinen jälkimaku. Tykkäsin.