m.suklaayhdistys.com Hakukone
Tuoreimmat   Valmistajat   Top-listat
 
EHRMANN
Tuote: Ehrmann Robby easy chocolate pudding
Valmistusmaa: Saksa
Kuuluu tuoteryhmiin: Vanukkaat, viilit, rahkat, levitteet & valmispuurot
Pistekeskiarvo jäseniltä: 3,60
Sijoitus top 100 -listalla: -
Katso lisäksi: Vierailijoiden arviot ja kaikki Ehrmann -tuotteet
Ehrmann Robby easy chocolate pudding

Iikka 20.07.2018
Tykkään suklaavanukkaista. Piste. Koostumus tässä on "sitä parempaa & löysempää jackya" . Makukin sopivan mieto ja mainio. Tämähän on vallan herkkupala, muttei toki mitään finesseä ole.

Hanna P 14.06.2018
Pehmeähköä suklaavanukasta. Kaakaoinen ja kermaisen pehmeä maku on. Hyvinkin miellyttävä tuote kyllä on, mutta en pysty antamaan yli kolmosta tuotteelle, jonka en koe olevan mitenkään omaperäinen. Hyvä tuote lajissaan, mutta ah niin perinteinen ja tavanomainenkin. Kaakaoisuutta onneksi kyllin.

Annamari 11.06.2018
Maistuu Jacky-makupalalle, eli hyvälle. Maku tuo mieleen lapsuuden. Ehkä hieman vetistä, vielä kermaisempi maistuisi paremmalta. Mutta hyvä, jokseenkin vähän tylsä vanukas.

Janne J 11.06.2018
Tuoksuu kaakaovanukkaalle. Maistuu kaakaovanukkaalle, perinteiselle sellaiselle. Juuri tällaista kaakaovanukkaan pitää ollakin. En keksi oikein mitään parannuskohteita, makeutta ja kaakaota on sopivassa suhteessa, rakenteeltaankin sopivan paksua.

Jenni V 26.02.2018
Lapsille suunnattu nykyään niin muodikas pussipakkaus suklaavanukasta, kooltaan vajaa desi. Tämän voisi varmaan kaataa lautasellekin, mutta minä päädyin imemään suoraan pussista, ja hyvin onnistui. Rasvatonta maitoa ja kermaa sisältävässä vanukkaassa on ihan kivan täyteläinen mutta kuitenkin "imaistava" rakenne, ja suklaakin maistui, tässä oli 1,2% suklaata ja 1,2% kaakaota. Eikä makeuttakaan mielestäni ollut ihan ylettömyyksiin asti, eli kyllä tämä ihan keski-ikää lähestyvällekin kelpasi pieneksi jälkiruoaksi vallan mainiosti. Kolmonen.