m.suklaayhdistys.com Hakukone
Tuoreimmat   Valmistajat   Top-listat
 
CLOETTA
Tuote: Cloetta tupla double layer liquorice
Valmistusmaa: Ruotsi
Kuuluu tuoteryhmiin: Lakritsi & salmiakki, Patukat
Pistekeskiarvo jäseniltä: 3,33
Sijoitus top 100 -listalla: -
Katso lisäksi: Vierailijoiden arviot ja kaikki Cloetta -tuotteet
Cloetta tupla double layer liquorice

Iikka 20.11.2018
Tupla jossa on selvästi lakun maku. Hyvä ettei siinä ole pihistelty. Tosin joillekin se saattaa olla liikaa, mukaan lukien allekirjoittanut. Mutta luonteikas tuote, joka varmasti hellii lakun ystäviä. Koostumus on mukavan syötävä.

Hanna P 20.11.2018
Tuplanpuolikkaan näköinen pikkupötykkä, päällään ehkä riisimuroa? Tuoksu on hyvin mieto. Sisällä täyte onkin mustaa ja kyllähän se lakukin hiipii makuun. Päällinen rohisee mukavasti ja täyte...Pakkohan tästä on lakun ja suklaan ystävän tykätä. Jotenkin kuitenkin jää mietyttämään et puuttuuko tästä jokin pieni nyanssi. Vaan erinomainen tuote kumminkin.

Jenni V 07.09.2018
Tämän syksyn uutuudessa on 40% maitosuklaata joukossaan 3% riisicrispiä, salmiakkilakukerrosta 13% ja nougattäytettä 44%. 48g patukka on jaettu kahteen osaan, muuta tuplamaista tässä ei juuri ollutkaan. Lähinnä rakenteesta tuli susupala mieleen... Tykkäsin siitä kyllä, mutta sen sijaan tuo hopeatoffeinen maku oli minusta liian voimakas, se peitti vähän kaiken muun alleen. Miedompi ja makeampi lakun maku olisi sopinut paremmin, ja kuorrutteesta olisi tuplamaisemman tehnyt mantelirouhe. Kolmosen alarajoille.