m.suklaayhdistys.com Hakukone
Tuoreimmat   Valmistajat   Top-listat
 
MALMÖ CHOKLADFABRIK
Tuote: Malmö Chokladfabrik saltstänk ekologisk mjölkchoklad 40%
Valmistusmaa: Ruotsi
Kuuluu tuoteryhmiin: Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Luomu
Pistekeskiarvo jäseniltä: 2,57
Sijoitus top 100 -listalla: -
Katso lisäksi: Vierailijoiden arviot ja kaikki Malmö Chokladfabrik -tuotteet
Malmö Chokladfabrik saltstänk ekologisk mjölkchoklad 40%

Annamari 04.12.2018
Sokkomaistelu: Suolakiteinen maitosuklaa. Positiivista on, että kerrankin suola ei maistu liikaa, kuten yleensä tämän tyyppisissä suklaissa. Itse suklaa on vähän liian makea. Mutta koukuttava.

Iikka 21.11.2018
Pehmeän makuista, makeaa ja hieman suolaista. Jännä kombinaatio joka lopulta menee överiksi. Tulee miltei paha olo. Hyvä yritys, mutta lopulta annan kakkosen. Ei pahaa, mutta hieman ällöttävää.

Hanna P 22.10.2018
Maitosuklaata ärsyttävällä tuoksulla. Onko tässä jotain suolaa? Pohjassahan onkin suolaa! Joulukalenterisuklaata ja suolaa...en tiedä mitä tästä aatella...Epätasaisesti on suola jakautunut. Olisiko se sit diplomaattisesti 2,5 pistettä eli arvosanaksi kumminkin kolme vaikkei suklaan laatu päätä huimaa.

Janne J 11.10.2018
Kovin vaaleita suklaalaattoja, valitettavasti vielä reippaalla suolatujauksella höystettynä. Suutuntuntuma on sileä ja rasvaisessa suklaassa on luonteentynkääkin joukossa, mutta tuo suola... sitä on liikaa. Mikä tärkeintä, ei jättänyt kuitenkaan kylmäksi. Kaksi ja puoli pistettä.

Taneli 11.10.2018
Yllättävän voimakkaasti pintasuolattu, jonka väistyessä maitosuklaan tasapainoinen koostumus ja kaakaon maku tulee esiin. Erikoisuutena mielenkiintoinen, mutta tätä ei söisi levyllistä nälkäisenäkään.

Jenni V 11.06.2018
Jaahas, taas tuttu Malmön ohut suklaalevyformaatti maistelukääreessä, nyt tosin vaaleampana. Rasva tässä maistuu, samoin vähän myös suola. Itse asiassa, pohjassahan on harmaita suolakiteitä... En yleensä niistä innostu, mutta itse asiassa tällä kertaa maku parantuu suolan ansioista. Rasvan maku on tympeä ja vähän "eltaantunut", eli suklaa ei ole mitään ihmeellistä, ja suola tuota aavistuksen peittää. Kakkonen.

Jenni R 11.06.2018
Maitosuklaa, ohuet kuvioidut palat. Tuoksu mieto, imelä ensivaikutelma, karamellimainen jälkimaku. Yksi pala riittää.