m.suklaayhdistys.com Hakukone
Tuoreimmat   Valmistajat   Top-listat
 
LEADER
Tuote: Leader vegeway raw choco lemon & chili 70%
Valmistusmaa: Suomi
Kuuluu tuoteryhmiin: Kaakaopitoisuus 65-74%, Laktoosittomat, Luomu, Patukat, Raakasuklaat, Vegaani
Pistekeskiarvo jäseniltä: 2,38
Sijoitus top 100 -listalla: -
Katso lisäksi: Vierailijoiden arviot ja kaikki Leader -tuotteet
Leader vegeway raw choco lemon & chili 70%

Ansela 12.10.2018
Lähtökohtaisesti ei mikään maailman houkuttelevin makuyhdistelmä suklaaseen. Suklaa sulaa lämmetessään suuhun, katoaa ja jäljelle jää jotain sitruunahyytelön kaltaista. Chilisyys on todella mietoa. En varmaankaan ostaisi toista patukkaa. Yksi lisäpiste kotimaisuudesta.

Jaakko 26.07.2018
Rakenne on aavistuksen jauhoinen. Sitruuna dominoi tuoksua ja makua chilin jäädessä taustalle. Jälkimaussa tumman suklaan aromi pääsi paremmin esille sitruunan happamuuden rinnalla.

Jenni R 14.06.2018
Raakasuklaan ystävälle. Tumma, kuvioitu pala, kiiltävä. Yrtin voimakas tuoksu. Chili ei maistu, mieto sitruuna lähinnä. Jauhomainen jälkimaku.

Hanna P 04.04.2018
Oudontuoksuista tummaasuklaata paksuin paloin. Kova koostumukseltaan, mutta maussa iskee raikas mandariini heti
kehiin...tykkään! Empä muista näin balanssoitua makean makuaineen ja tumman suklaan liittoa hetkeen todistaneeni, siinä ja siinä riittääkö kirpeys. Toki myös hieman teollinen sivumaku, mutta jotenkin piristävän erilainen tuote. Pisteet 3,5.

Iikka 24.03.2018
Ensi alkuun suklaa maistuu makealle, sitten inkiväärille. Koostumus on rakeisa. Maku on hieman liian ällömakea. Toista maustetta en maista lainkaan. Vähän tiskiaineinen jälkimaku. Nyt jää syöminen yhteen palaan.

Jarkko 21.03.2018
Tämä johtotason suklaa maistuu inkivääriltä ja tiskiaineelta ja se harvoin tietää hyvää. Ei tälläkään kertaa. Liian sitruunaisinkiväärinen maku peittää alleen suklaan maut, mutta mahtaako sekään olla huono asia. Aika karmea kuitenkin.

Janne J 20.03.2018
Jännä aromi tässä yllättävän makeassa tummassa suklaassa. Rakenne taas on jauhoiseen suuntaan kallellaan, eli suutuntuma voisi olla parempikin. Tämän suklaan ongelma on liiallinen makeus ja ehdottomasti parasta tässä taas on miellyttävä jälkimaku, kunhan enin sokeri on kaikonnut suusta.

Jenni V 09.03.2018
Leader uusi raakasuklaasarjansa tehden siitä täysin soijattoman ja vegaanisen. Samalla patukkoihin saatiin myös uusi makuvariantti, eli sitruunaöljyä ja chiliä 0,1% sisältävä 35g patukka. Suklaa on raakasuklaan tavoin erittäin rakeista, ja pakottaa pureskeluun. Sitruunaisuus tuntuu, ja yllättävän paljon myös chili. Yleensä Leader on ollut hyvin varovainen chilin käytössä, sen on tuntenut lähinnä pienenä lämmittävänä jälkimakuna. Nyt polttavuutta oli enemmän, ja sen tunsi jo pureskelun aikana. Ei nyt ihan silmiä vuodattavan paljon, mutta kuitenkin sen verran, että ajatukseksi tuli että nauttisin tästä enemmän ilman chiliä. Eikä tuo sitruunakaan ihan suosikkini suklaan maustamiseen ole. Ei ihan minun juttuni, kakkonen.