m.suklaayhdistys.com Hakukone
Tuoreimmat   Valmistajat   Top-listat
 
LEADER
Tuote: Leader vegeway raw choco blueberry & lingonberry 70%
Valmistusmaa: Suomi
Kuuluu tuoteryhmiin: Kaakaopitoisuus 65-74%, Laktoosittomat, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Luomu, Raakasuklaat, Vegaani
Pistekeskiarvo jäseniltä: 2,50
Sijoitus top 100 -listalla: -
Katso lisäksi: Vierailijoiden arviot ja kaikki Leader -tuotteet
Leader vegeway raw choco blueberry & lingonberry 70%

Jenni V 06.06.2018
Sokkomaistelukääreessä on kolme pyöreäkulmaista pienehköä mutta pulleaa palaa, koristeena reunoja kiertävä painauma. Maistettaessa maistaa että tämä on tummaa, hedelmää piisaa, jotain kirpeää sattumaa on joukossa. Rakeisuudesta arvaan tämän raakasuklaaksi. Suklaa on myös melkomoisen makeaa näinkin tummaksi, mutta samalla tuo kirpeä terävä lisätty aromi häiritsee. Luulen sitä sitruksen kuoreksi tai vastaavaksi, mutta en osaa tarkentaa... Yllätynkin siitä että kyseessä oli marjat. Ei ihan suosikkimakuni, tuo lisukkeen teennäisyys oli häiritsevää, rakeisen rakenteen lisäksi. Kakkonen.

Eeva-Liisa 04.06.2018
Palassa näkyy jotain punaista. Tumman suklaan tuoksu. Sopivan kokoiset palat. Ensimakuna joku marja joka vivahtaa mansikkaan. Marjat tuntuvat suussa ja saisivat maistua enemmänkin. Loppumaku ei ole kaikkein miellyttävin. Hyvä yritys, muttei ihan täysosuma. Sopisikohan leivonnaisen päälle ripoteltuna.