m.suklaayhdistys.com Hakukone
Tuoreimmat   Valmistajat   Top-listat
 
ALTER ECO
Tuote: Alter Eco Pérou 75%
Valmistusmaa: Sveitsi
Kuuluu tuoteryhmiin: Kaakaopitoisuus 75-84%, Levyt (lisukkeettomat), Luomu, Reilun kaupan tuotteet
Pistekeskiarvo jäseniltä: 3,20
Sijoitus top 100 -listalla: -
Katso lisäksi: Vierailijoiden arviot ja kaikki Alter Eco -tuotteet
Alter Eco Pérou 75%

Iikka 11.07.2018
Napsahteleva ja kovahko tumma suklaa. Aluksi ajattelin että vähän turhan tumma, mutta yhtäkkiä tähän tulee pikkuinen himo. Yllättävän raikas näin tummaksi suklaaksi. Ei kuitenkaan parasta a-ryhmää.

Jarkko 07.07.2018
Tummahkon näköinen suklaa, josta harjaantunut silmä tunnistaa valmistajan kolmanneslogosta. Maku on samalla pistävän raikas, kahvisen tunkkainen ja rasvaisen liukas. Jälkimaku on samaa luokkaa sen kanssa kuin olisi popsinut juuri joko kahvi- tai kaakaopapuja. Ei ihan ansaitse paikkaa alimmassa kastissa, mutta on kaukana nautinnosta.

Kirsi I 06.07.2018
Tummassa suklaapalassa on marjainen tuoksu, palassa on mukavan napakka ja pehmeä suutuntuma. Maku muuttuu alun marjaisesta aprikoosisen kautta lopun kuivaksi. Minun makuuni sopivan makeaa ja sopivan kitkerää.

Janne J 05.07.2018
Rehellisesti kaakaojauheelle tuoksuvaa tummaa suklaata. Erittäin napakasti poikki napsahtava rakenne. Sokeria ei ole liikaa, nyt pääsee nauttimaan kunnolla kaakaon aromista ja vaikka tämä ei ehkä olekaan moniulotteisinta maistamaani tummaa suklaata, on tässä tietynlainen laadun leima ja tästä tuli hyvälle tuulelle. Ei ole minun makuuni vielä äärimmäisen kuivakkaa eikä kitkerää, mutta kyllä tätä varmaan joku pelkkiin maitosuklaisiin rajoittunut jo vieroksuu. Jälkimaku on odotetun
kaakaoinen ja kesti pitkään.

Hanna P 05.07.2018
Isoja paloja tummaa suklaata jykevällä tuoksulla. Hienoisia, ehkä hedelmäisiä, makuja tästä ynseähkö kaakaon lisäksi löytyy, mutta onpahan taas todettava, että “dark chokolate is not my cup of tea”. Imeskellen toki ihan ok, mutta raikkautta kaipaan. Jälkimaku ikävän ummehtunut tosin. Menettelee, koska jotain pehmeyttäkin löytyy vallankin muutaman palan jälkeen imeskellen ja suklaanhimo talttuu hyvin.