m.suklaayhdistys.com Hakukone
Tuoreimmat   Valmistajat   Top-listat
 
ATKINS NUTRITIONALS
Tuote: Atkins endulge chocolate break
Valmistusmaa: Hollanti
Kuuluu tuoteryhmiin: Patukat, Vohvelisuklaat
Pistekeskiarvo jäseniltä: 2,40
Sijoitus top 100 -listalla: -
Katso lisäksi: Vierailijoiden arviot ja kaikki Atkins Nutritionals -tuotteet
Atkins endulge chocolate break

Iikka 11.07.2018
Ei tuoksu niin miltään. Maku on aluksi miltei vastenmielinen. Hyvää tässä kuitenkin keksi, joka on kuitenkin tämän tuotteen perusta sillä suklaa vain on tässä kuorrutteena. Hieman turhan makea. Ostaisin ensisijaisesti jotakin toista suklaakeksiä. Kuitenkin tätä syö yllättävän mielellään, ja vastenmieliset maut kaikkoavat. Outo grilliruokainen (friteerattu sipuli?) jälkimaku.

Jarkko 07.07.2018
KitKatin näköisiä vohvelitankoja maitosuklaakuorella. Tässä on jokin lisämakukin ja se voisi tulla esimerkiksi pähkinöpohjaisesta täyteaineesta? Tämä on aika hajuton, mauton ja helposti unohtuva makea patukka, jonka jälkimaussa korostuu rasvaisuus.

Kirsi I 06.07.2018
Kapeita soiroja, maitosuklaata ja kaksi raitaa vohvelia. Rapeaa vohvelia ja laihaa maitosuklaata. Tuoksuu vohvelinkuivalle, siis sille, jossa ei ole mitään täytettä. Maistuu sokerille ja vanilliinille. Rouskuttelu on kuitenkin mukavaa ja tämä on helppo ja halvanoloinen mättötuote. Pistävä jälkimaku.

Janne J 05.07.2018
Jotenkin vaatimaton tuoksu. Ensivaikutelma pureskeltunakaan ei tee vaikutusta, makuaisti tapaa halvan oloista rasvaa. Yllättävän sitkas rakenteeltaan, eikö höttöinen niin kuin kuvittelin. Makeuttakaan ei ole ihan odotetunlaisesti. Suklaan määrä suhteutettuna keksiin tuntuu onneksi riittävältä. Hieman kylmäksi jätti tämä tuote minut, ei aiheuttanut kummempia tuntemuksia. Leffamättöosastoa siis. Kaksi ja puoli pistettä.

Hanna P 05.07.2018
Maitosuklaapötyköitä keksitäytteellä. Kiva rohina, mutta valitettavasti yltiösokerinen ja keinotekoinen maku. Jos olisin liian pitkällä metsäretkellä voisin voimieni loppuessa kaivaa tämän taskusta ja jaksaa jatkaa taas jonkin aikaa, mutta muutoin: Kiva rohina suussa eli sikäli näitä ilokseen rouskuttaa, mutta mauksi toivoi muutakin kuin sokeri. Jälkimakua ei juuri ole, mutta kiva makeus jää suuhun.