m.suklaayhdistys.com Hakukone
Tuoreimmat   Valmistajat   Top-listat
 
MIDSONA FRIGGS
Tuote: Friggs ekologiska mörk choklad minimaissikakku 61%
Valmistusmaa: Ruotsi
Kuuluu tuoteryhmiin: Kaakaopitoisuus 40-64%, Keksit, leivonnaiset & leivontatarvikkeet, Luomu, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt
Pistekeskiarvo jäseniltä: 2,00
Sijoitus top 100 -listalla: -
Katso lisäksi: Vierailijoiden arviot ja kaikki Midsona Friggs -tuotteet
Friggs ekologiska mörk choklad minimaissikakku 61%

Iikka 11.07.2018
Kuivakka keksi jonka päällä pienoinen kerros tummahkoa kaakaojuoman makuista suklaata. Kyllähän näitä syödä napsuttelee, vaikkei juurikaan mitään erityistä sanottavaa tai maisteltavaa tästä löydy. Kepeänä herkkuna menettelee. Hellyin kolmosen verran.

Jarkko 07.07.2018
Lättänä riisikakku, jossa todella ohut suklaakuori yhdellä pinnalla. Riisikakku on kuiva, kuten aina, ja suklaa on todella pahaa. On kärsinyt lämpötilavaihtelustakin ulkonäön perusteella. Suklaa on tunkkaista, eikä siinä muita makuja olekaan, ei edes suklaisuutta. Totaalisen turha tuote, olipa mahdollinen köyttötarkoitus mikä tahansa.

Kirsi I 06.07.2018
Pyöreitä ”riisikakkuja”, joissa ohuelti tummaa suklaata. Suklaata on hyvin ohuelti - siis ohuelti! Sen maku hukkuu riisikakun kuivakkuuden alle. Kuivaa on sekä päällinen että pohja.

Janne J 05.07.2018
Näyttävät kovasti suklaapäällysteisille miniriisikakuille. Suklaa on vielä vähän harmaantunut pinnasta, joten odotukset eivät ole korkealla. Tuoksu on kuitenkin ihan kiva. Rapsakkaa, höttöistä ja kuivakkaa. Suklaa on ilahduttavan tummaa, mutta sitä saisi olla PALJON paksumpi kerros. Kaiken kaikkiaan nämä olivat hyvin mitäänsanomattomia ja harmittomia naposteltavia.

Hanna P 05.07.2018
No jopas! Pieniä riisikakkuja toisella puolellaan suklaakuorrute. Yleensä en riisikakuista perusta enkä juuri näistäkään, mutta suklaa on kyllä aivan hyvää. Kyllähän näitä nälkäänsä syö, mutta vähän jää epäselväksi näiden funktio, en selkeästi koe näitä herkuttelutuotteeksi enkä välipalaksi. Toki riisikakkufanit tykännevät näistä.