m.suklaayhdistys.com Hakukone
Tuoreimmat   Valmistajat   Top-listat
 
MILKA
Tuote: Milka weisse schokolade
Valmistusmaa: Ukraina
Kuuluu tuoteryhmiin: Levyt (lisukkeettomat), Valkosuklaiset
Pistekeskiarvo jäseniltä: 3,00
Sijoitus top 100 -listalla: -
Katso lisäksi: Vierailijoiden arviot ja kaikki Milka -tuotteet
Milka weisse schokolade

Jenni V 07.11.2018
Pienen pieniä viivoilla koristeltuja valkosuklaapaloja. Yhden palan jälkeen olen melko tyytyväinen: aika perus-valkosuklaata, jossa kuitenkin vahva vaniljainen aromi. Puolen levyn jälkeen naama on makeudesta jo väärällään, ja lisäksi suklaassa on omituinen kirpeä sivumaku josta en tykkää - se ei poista ylimakeutta. Kakkosen suklaaksi tämä lopulta asettuu.

Susanna K 11.05.2008
Todellinen ihanuus valkosuklaata! Koostumus sopivan tuhtia samoin maun täyteläisyys. Yksinkertaisen hyvää suklaata.

Meeri 09.05.2008
Ylimakeaa valkosuklaata, joka ei ihastuta myöskään ulkomuodollaan.

Milla 09.05.2008
Hyvä perusvalkosuklaa vaikka Milkaa onkin, taitaa olla ensimmäinen kyseisen valmistajan tuote, joka on maistunut ihan ok:lta. Perustuote, ei juuri herätä suuria tunteita puolesta eikä vastaan.

Satu 08.05.2008
Valkosuklaa-Milkaa ohuina pieninä levypalasina. Maussa ei ole mitään erityistä ja koostumuskin on hieman kova ja kuiva.

Antti H 08.05.2008
Kohtuullisen hyvää valkosuklaata, suklaa on mukavan tasaista ja sulaa suussa hitaasti. Ainoana miinuksena on hienoinen voin maku, mutta se ei ole kovin häiritsevä.

Sanna K 02.05.2008
Valkosuklaata, jossa ei näy eikä tuoksu muuta kuin valkosuklaata. Maussa sitten onkin jotain erikoisempaa, mutta en osaa sanoa mitä, enkä kyllä myöskään että onko se hyvää. Pistävää ja silti jotenkin kermaista. Ei minun makuun ollenkaan.

Päivi 02.05.2008
Valkoista Milkaa. Tuoksuu valkoiselle suklaalle. Pieniä kovia palasia. Erittäin makea ja sokerinen maku. Sulaa hitaasti suussa. Kiinteää. Sulatessa sokerinen maku leviää suuhun. Aivan liian makeaa. Huomaan myös oman makumieltymyksen muuttuneen. Valkoinen suklaa ei enää ole niin hyvää kuin ennen. Hyvä huomio itselleni tämä kokemus.

Jarkko 02.05.2008
Valkosuklainen levy on viisaasti jaoteltu pieniin palasiin. Tuoksusta puuttuu tällä kertaa kokonaan se lateksihanskan haju ja sen on korvannut vaniljan (tms) tuoksu. Makukin noudattaa samaa linjaa ja tämä tuntuu valkosuklaaksi poikkeuksellisen laadukkaalta. Makeus on juuri sopiva, eikä vaniliinin makukaan puske överiksi. Jos valkosuklaata tekisi laajemmalti mieli, niin tämä olisi erittäin hyvä valinta siihen tilanteeseen. Suurempina annoksina makeus tietenkin alkaa jo häiritsemään.

Salla Elina Salo 23.07.2007
En keksi ainuttakaan syytä, miksei tätä valkosuklaata voisi julistaa maailman ykköseksi valkosuklaiden joukossa. Kermaista ja pehmeää, kuten pitääkin. Kuningastuote.