m.suklaayhdistys.com Hakukone
Tuoreimmat   Valmistajat   Top-listat
 
UNILEVER
Tuote: Magnum signature chocolate dark with raspberry pieces 50%
Valmistusmaa: Iso-Britannia
Kuuluu tuoteryhmiin: Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut)
Pistekeskiarvo jäseniltä: 3,33
Sijoitus top 100 -listalla: -
Katso lisäksi: Vierailijoiden arviot ja kaikki Unilever -tuotteet
Magnum signature chocolate dark with raspberry pieces 50%

Jenni V 07.11.2017
Semitummaa 50-prossaista tummaa kahdessa hervottoman isossa (a45g) palassa. Joukossa on vadelmajauhetta, joka maistuu erittäin kirpsakkana koko levyssä. Välillä hampaisiin joutuu isompia jauheen siemenkappaleita. En ole oikein ikinä tykännyt vadelman ja suklaan kombosta, eikä se minua tälläkään kertaa miellyttänyt, liian kieli alkoi kirpsakkuudesta kirvelemään, vaikka suklaa tummaksi suklaaksi makeaa olikin. Ei makusuosikkejani, kakkonen.

Jarkko 03.10.2017
Ohut tumma suklaa tuoksuu raikkaan marjaisalta. Maistuukin! Marjaa en ehkä tunnistaisi muutoin kuin punaiseksi, mutta se maistuu mieluisalta. Sen maku on niin vahvakin, että se peittää alleen suklaan oman maun, jonka kuvittelen aiempiin kokemuksiin perustuen olevan tuotteelle eduksi. Iloinen yllätys.

Janne J 03.10.2017
Epätavallisen houkuttelevan tuoksuinen tumma suklaa. Napakasti taittuva rakenne, maussa on kivaa hedelmäisyyttä ja makeutta ja vain niukasti kaakaon kitkeryyttä. Pitempään makustellessa tulin kuitenkin siihen lopputulokseen, että makeutta on liikaa ja se alkaa häiritsemään kaakaon vivahteista nauttimista. Tällaisenaan tämä on kuitenkin helposti lähestyttävä tumma suklaa, jolla voi yrittää vieroitusta maitosuklaasta kohti tummempia elämyksiä.

Hanna P 03.10.2017
Suuri pala tummaa suklaata yllättävän makealla tuoksulla. Ohhoh, kunnon appelsiiniesanssit mukana! No toimiihan tämä näin tummassa suklaassa! Yllätän itsenikin...tässä on juuri sopiva tasapaino kaakaoisuuden, kirpakkuuden ja pienen makeuden kanssa. Ei paha! Jälkimaku tosin hieman tunkkainen.

Iikka 03.10.2017
Yllättävän marjaisa tuoksu! Pureskellen maussa on runsaasti marjan kirpeyttä, ja luultavasti myös tumman suklaan ytyä makua. Imeskellen mainion makean makuja. Sisältänee vadelmansiemensattumia.

Annamari 03.10.2017
Pehmeä koostumus, ei muistuta laadukasta tummaa suklaata eikä napsahda. Jännä raikas häivähdys välillä maussa, välillä taas maistuu ihan muovilta. Paras tämän sarjan suklaista kuitenkin. Mietiskelen kahden ja kolmen pisteen välillä ja joku saa nostamaan pisteet kolmeen, ehkä se on se raikkaus.