m.suklaayhdistys.com Hakukone
Tuoreimmat   Valmistajat   Top-listat
 
GNAW
Tuote: Gnaw snowberry drift
Valmistusmaa: Iso-Britannia
Kuuluu tuoteryhmiin: Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Valkosuklaiset
Pistekeskiarvo jäseniltä: 2,50
Sijoitus top 100 -listalla: -
Katso lisäksi: Vierailijoiden arviot ja kaikki Gnaw -tuotteet
Gnaw snowberry drift

Iikka 11.07.2018
Valkosuklaata sattumin. Sinällänsä outoa valkosuklaata, että tätä voi syödä enemmän kuin kaksi palaa. Sattumat tuntuvat hampaissa, mutten saa selvyyttä mitä ne ovat. Outo makukokonaisuus. Jälkimaku tiskiaineinen.

Jarkko 07.07.2018
Valkosuklaata, jonka kirjainmerkistä palasen päällä tunnistan Gnaw-merkkiseksi. Suklaan seassa on vaaleita ja tummia sattumia. Vaaleat rouskuvat vähän ja tummat ovat sitkeitä, rusinoitako lienevät? Ei, eivät ole rusinoita, paljastaa puraisu. Punaista marjaa ovat, kenties vadelmaa tai makeaa karpaloa. Tämä marjaisen iloinen maku on ainoa mikä pelastaa tämän ylimakean valkosuklaan alimmalta arvosanalta.

Kirsi I 06.07.2018
Valkosuklaata, jossa kellertäviä ja punaisia sattumia. Sattumat ovat sitkeitä ja hyvin miedon makuisia. Valkosuklaa on perusvalkosuklaata eli rasvaista ja imelää; ja muu ei sen sokerin alta sitten maistukaan, plussaa kuitenkin näistä suklaan sulamisen jälkeen suuhun jäävistä sattumista.

Janne J 05.07.2018
Poikkeuksellisen houkutteleva tuoksu. Rakenteeltaan keskimääräisen kovaa valkosuklaata. Seassa on silmämääräisesti arvioiden jotain kuivattua marjaa tai hedelmää, mikä tekee tästä piirun verran normaalia kiinnostavamman tuotteen. Makeaa on, mutta ei ihan vielä ärsyttävällä tavalla. Rakenne ei ole silein maistamani, mutta ei myöskään mitenkään erityisen jauhoinen. Monien valkosuklaiden tapaan tässä on hieman pistävä jälkimaku. Ihan positiivinen tapaus, jota voisin maistella toistekin.

Hanna P 05.07.2018
Valkoista suklaata oranssein ja purppuranpunaisin sattumin. Ihanan kirpakanhedelmäinen tuoksu! Vaaleammat sattumat rouskuvat miedosti. Rousketta ja raikkaanpirtsakkaa makua sais olla enemmän, nyt ynseähkö valkosuklaa dominoi maussa ja sattumatkin lähinnä marmeladin makuisia eli siis hyvin makeita. Aineksia hyvään, sillä raikkaasti maustetut valkosuklaat kuuluvat suosikkeihin, mutta valitettavasti tästä särmä puuttui eli tyydyn arvosanana kolmoseen.

Jenni V 11.03.2015
100-grammainen läpinäkyvään kääreeseen pakattu, käsintehty jouluvalkosuklaalevy. Etiketin mukaan kyseessä on lumivalkoinen valkosuklaa jossa on petterin (siis se poro) punaisia mansikanpaloja ja rapeaa "hunajakennoa". Varsinaista hunajaa ei tosin tuotteessa ole, ja mansikkapalatkin ovat lähinnä marmeladimaisia sitkaita sokeripaloja. Petterinpunainenkin on vähän jo liioittelua, sillä mansikanpalaset ovat suklaan sisällä ja kuultavat sieltä ruskeanpunaisina.

Valkosuklaa on pelkiltään ihan hyvää, ei liian makeaa ja suussa sulavaa, mutta en pitänyt lisukkeista juurikaan ollenkaan. Marmeladi on liian sitkasta eikä maistunut tarpeeksi aidolle mansikalle, ja hunajakenno tuntuu rakenteeltaan marenkimaiselta ja antaa öklömakean, hieman oudontuntuisen (onkohan se joku hunaja-aromi?) twistin suklaaseen. Kaksi pistettä, ei tekisi mieli maistaa uudestaan.