m.suklaayhdistys.com Hakukone
Tuoreimmat   Valmistajat   Top-listat
 
GNAW
Tuote: Gnaw caramel wave
Valmistusmaa: Iso-Britannia
Kuuluu tuoteryhmiin: Levyt (lisukkeelliset & maustetut)
Pistekeskiarvo jäseniltä: 3,50
Sijoitus top 100 -listalla: -
Katso lisäksi: Vierailijoiden arviot ja kaikki Gnaw -tuotteet
Gnaw caramel wave

Hanna P 04.04.2018
Kirjaimin koristettua maitosuklaata. Toffeisen ällömakea on maku, mutta en valita. Kinuskia, nekkua ja mitälie täytteessä ja täytteen maussa, mutta hyvää ja makiaa on! Jos vielä jokin kirpakka tai suolainen lisä oisi ollut täytteessä niin täydet pisteet ois tullut, nyt joutuu tyytymään neloseen tämä.

Iikka 24.03.2018
Suklaalevyn sisällä on karamelliä. Suklaa pinnalla on miltei mautonta. Mutta kokonaisuudessaan tästä on onnistuttu tekemään koukuttava herkkupala. Makeaa on toki, mutta ei se niin haittaa. Kuitenkin kaakaon ollessa näin sivuosassa, ja suklaa yleisen persoonattomuuden vuoksi pisteet jää kolmoseen.

Jarkko 21.03.2018
Gnaw-suklaa herättää toisaalta kiinnostavia ja toisaalta kauhunsekaisia tuntemuksia. Tällä merkillä on ainoa koskaan eteeni tullut naudasta peräisin oleva lesitiini suklaassa... mutta tähän suklaaseen: maitosuklaan sisällä lienee toffeeta, joka ei juuri toffeelta maistu. Tuntuu kylläkin. Voisin kuvitella tässä olevan muutakin makuainetta, mutta jää niin pliisuksi etten tunnista. Ällömakeaksi menee parin palan jälkeen, joka onkin ihan riittävä annos tätä.

Janne J 20.03.2018
Melkolailla joulukalenterisuklaan mieleen tuova tuoksu. Vaaleaa on suklaa, mutta suutuntuma on sileä ja suklaassa on ilmeisesti jotain kivaa mausteena tai siinä sitten käytetty maito vain on erityisen maistuvaa. Rasva-sokeri-tasapaino on onnistunut tällaiseksi vaaleaksi maitosuklaaksi ja tässä ollaan lähellä ihan kovinta a-luokkaa mässytyssuklaiden kategoriassa. Oikein miellyttävä jälkimakukin jäi viipyilemään suuhun. Tästä tuli syystä tai toisesta niin hyvälle tuulelle, että annan arvosanaksi 4,5 pistettä.