m.suklaayhdistys.com Hakukone
Tuoreimmat   Valmistajat   Top-listat
 
GOODIO
Tuote: Goodio wild blueberry 61%
Valmistusmaa: Suomi
Kuuluu tuoteryhmiin: Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Luomu, Raakasuklaat, Vegaani
Pistekeskiarvo jäseniltä: 3,33
Sijoitus top 100 -listalla: -
Katso lisäksi: Vierailijoiden arviot ja kaikki Goodio -tuotteet
Goodio wild blueberry 61%

Janne J 09.04.2018
Neutraali tuoksu. Rakenne on pehmeähkö. Suklaa sulaa nopeasti suussa, mutta makuaistini pitää kyllä pinnistellä, että havaitsisin mitään mustikkaan viittaavaa. Sen sijaan suuni tapaa hieman pohjaanpalaneen kaakaon aromia, mikä on kuitenkin ihan miellyttävä. Ei varsinaisesti säväyttänyt, mutta ei tässä oikeastaan ollut mitään negatiivistakaan.

Iikka 04.09.2017
Koostumukseltaan lohkeileva suklaa maistuu välillä marjaisalta, mutta pääsääntöisesti ei miltään. Kaakaoisia makuja ei irtoa lainkaan… ainakaan aluksi. Suu tottuu lopulta tähän suklaaseen, ja makujakin alkaa irrota. Kuitenkin mieto kokonaisuus, vaikka maku jääkin yllättävän kauaksi aikaa suuhun muistuttamaan itsestään. Tunnistan mustikankin jälkimaussa kun kuulen tuotteen nimen.

Hanna P 04.09.2017
Tummahkon ruskeita paloja raakasuklaata. Tuoksu on vähän tuima. Suutuntuma yllättävän rakeinen. Maussa vahva marjaisuus. Ensin maistuu jopa kitkeriä marja-aroniamaisiakin makuja, mutta sitten se mustaherukkakin alkaa maistua jonkin verran. Jännä ja erilainen, vaikka ehkä vielä rohkeammin makea ja ehkä kirpsakkakin olisi voinut olla. Varsin raikas kumminkin.