m.suklaayhdistys.com Hakukone
Tuoreimmat   Valmistajat   Top-listat
 
LUB FOODS
Tuote: LUB Foods Nick's milk chocolate
Valmistusmaa: Ruotsi
Kuuluu tuoteryhmiin: Levyt (lisukkeettomat), Sokerittomat / Ei lisättyä sokeria
Pistekeskiarvo jäseniltä: 2,33
Sijoitus top 100 -listalla: -
Katso lisäksi: Vierailijoiden arviot ja kaikki LUB Foods -tuotteet
LUB Foods Nick's milk chocolate

Iikka 11.07.2018
Jännä karamellinen makuvivahde, jossa vielä joku pistävän raikas (positiivinen) ynseys. Koostumus voinen turhankin kanssa. Syötävä, jännittävä, ja liukkaasta suutuntumasta huolimatta neljä pistettä.

Jarkko 07.07.2018
Tuoksuu aikalailla joulukalenteritason maitosuklaalle. Maussa on aluksi pieni ja mieto alkoholin vivahde joka säilyykin koko elinkaaren ajan. Rasvainen koostumus paljastuu toisen palan jälkeen ja samalla paljastuu se, että tämä on varmasti makeutettu muulla kuin sokerilla (tämä varmistui myöhemmin). Sokerittomuus aiheuttaa aina tällaisen kutinan kurkussa ja saa suklaan tuntumaan viileältä. Maku on varsin olematon ja heikko. Miksi ihmeessä tällaista kuraa tehdään?

Kirsi I 06.07.2018
Litteitä, elegantteja, stanssaamattomia, sileitä palasia. Tuoksuu kuin pääsiäismunasuklaa. Maussa on aluksi yllättävää raikkautta, jotain pistävää sittemmin. Esanssin oloinen maku, loppumaku polttelee suussa.

Janne J 05.07.2018
Makea, ihan kiva tuoksu. Pehmeää ja makealla vivahteella varustettua maitosuklaata, joka tuntuu melko rasvaiselta ja häviää melkein suusta ennen kuin näistä saa mitään makua irti. Uskallan väittää, että isommalla kaakaprosentilla tämä olisi paljon parempi tuote. Nyt jää aika vaisuksi ja ainoa luonnetta tuova piirre on pistävä jälkimaku. Puolitoista pistettä.

Hanna P 05.07.2018
Pehmeän tuoksuisia palasia, luultavasti maitosuklaata. Hieman kermainen, mutta myös hieman keinotekoinen maku. Pehmeänmakuinen maitosuklaa tapaa olla mieleistä, mutta tässä on vähän terävä sivumaku eikä taida mitään laatusuklaata olla. Kyllähän tätä paremman puutteessa syö irvistelemättäkin vallan, mutta ei mitään ikimuistoista.

Jenni V 13.06.2018
Maistelukääreessä on tällä kertaa maitosuklaata, koristeettomia pieniä paloja. Vaaleaa, makeaa ja pehmeää tämä on, tosi rasvaisen tuntuista, eikä rakenne ole kuitenkaan aivan sileä. Jotenkin tämä suklaa ei tunnu "aidolta", sokerisuus painaa myös jotenkin yli kaakaon ja pistävä jälkimaku vaivaa kurkkua. Joku kirpeä aromi tässä myös on, hedelmäsokeri ehkä? Ei jatkoon, kakkonen.