m.suklaayhdistys.com Hakukone
Tuoreimmat   Valmistajat   Top-listat
 
TESCO
Tuote: Tesco finest chocolate ice cream
Valmistusmaa: Iso-Britannia
Kuuluu tuoteryhmiin: Jäätelöt
Pistekeskiarvo jäseniltä: 3,00
Sijoitus top 100 -listalla: -
Katso lisäksi: Vierailijoiden arviot ja kaikki Tesco -tuotteet
Tesco finest chocolate ice cream

Iikka 20.07.2018
Suklaajäätelö ylipäänsä ei ole suosikkejani, koska harvoin ne ovat tarpeeksi raikkaita. Mutta tämä on kelpo esitys. Voisin ostaa toistekkin, jos suklaajätskiä pitäisi ostaa.

Hanna P 14.06.2018
Suklaajätsiä kovalla koostumuksella ja kaakaoisella maulla. Aika perustuote ihan mukavan vahvalla, mutta kovin perinteisellä maulla. Toki mukavan pehmeän kermaisa maku myös. Kova koostumus ärsyttävä, mutta muutoin turvallinen ja hieman tylsä, mutta aivan hyvä tuote.

Annamari 11.06.2018
Väriltään vaaleaa suklaajäätelöä, joukossa ei mitään sattumia. Rakenne on yksinkertainen ja pehmeä, vaikkakin sulaa hitaasti. Kenties liiankin simppeli? Suklaan maku on voimakas, ei kovin perinteinen. Tylsähkö.

Janne J 11.06.2018
Vaaleanruskeaa suklaajäätelöä. Ensivaikutelma on, että kaakaota saisi olla enemmän, mutta toisaalta makeus vaikuttaa sopivalta eli äitelää tai liian täyteläistä tämä ei missään nimessä ole. Pienen makustelun jälkeen kaakaotakin alkaa hieman erottaa. Kaiken kaikkiaan kokonaisuus jää vähän pliisuksi, eli tämä oli melko tavanomaista suklaajäätelöä. Enemmän
varmaan aikuisten makuun.

Jenni V 03.07.2017
Tuhdin kermaista, mutta harmittavan sileää = sattumatonta suklaajäätelöä... Ainekset ovat selkeästi laadukkaat, 70% tansanialainen kaakao maistuu mukavan tummana jäätelössä. Silti kokonaisuus huutaa jotain jujua, sileä suklaajäätelö kun nyt ei pysty olemaan parempaa kuin kolmosta...