m.suklaayhdistys.com Hakukone
Tuoreimmat   Valmistajat   Top-listat
 
LINDT
Tuote: Lindt Swiss premium dark chocolate with orange and whole almonds 49% (300g)
Valmistusmaa: Sveitsi
Kuuluu tuoteryhmiin: Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut)
Pistekeskiarvo jäseniltä: 3,75
Sijoitus top 100 -listalla: -
Katso lisäksi: Vierailijoiden arviot ja kaikki Lindt -tuotteet
Lindt Swiss premium dark chocolate with orange and whole almonds 49% (300g)

Jenni V 29.08.2018
Iso levy semitummaa suklaata kohtuullisen pieninä Lindt-tekstillä varustetuilla paloilla. Joukossa on mantelia 10% sekä 8% appelsiinivalmistetta, eli vähän tuollaista sukaatin tuntuista settiä. Levy on ihan ok, mukavan rapsakkaa, ja suklaa on ihan hyvää... Jotenkin sellaista pureskeltavaa bulkkisettiä tämä kuitenkin minusta oli, ei ihan premium-suklaaksi luokiteltavaa. Vahva kolmonen siis.

Salla M 18.06.2013
Erittäin raikas ja appelsiininen maku. Applsliinin osuus on 8 % luokkaa ja se täydentää tuntia, vahvaa kaaoisuutta todella hienosti. Mantelin tunnistaminen manteliksi vaatii vähän keskittymistä mutta sen palat sopivat rakenteeseen erittäin hyvin.

Kaisa 17.06.2013
Laadukkkaissa merkeissä mennään. Paksuhko pala intensiivistä suklaata jossa kaakaoprosessi on lähellä 50 % Maku vahvampi, ja jälkimaku erittäin pitkä sekä hedelmäinen. Molemmat sattumat appelsiini ja manteli erottuvat selkeinä makuina. Omaan suuntuntumaan ohuempi pala olisi täydellinen sulateltava.

Tuula 17.06.2013
Rakenne muheva, mausta sekä tuoksusta tulee mieleen fazerina muistoja. Appelsiini on selkeä ja mukana myös ilmeisesti raastettua kuorta.Suklaa liukuu makunystyröihin hienosto eikä jätä mitään rasvaisuuden makua. Pähkinäisyys lisää eleganssia. Hieno tuttavuus.