m.suklaayhdistys.com Hakukone
Tuoreimmat   Valmistajat   Top-listat
 
SAAREMAA DELIFOOD
Tuote: Saaremaa Delifood Kelly bar triple chocolate trip
Valmistusmaa: Viro
Kuuluu tuoteryhmiin: Patukat
Pistekeskiarvo jäseniltä: 2,20
Sijoitus top 100 -listalla: -
Katso lisäksi: Vierailijoiden arviot ja kaikki Saaremaa Delifood -tuotteet
Saaremaa Delifood Kelly bar triple chocolate trip

Iikka 20.07.2018
Onko tämä juustoa? Semisitkas koostumus, lievä hapatettu maku. Hitaasti syötävä välipala, joka saattaa tarttua kurkkuun. Ei kuitenkaan pöllömpi.

Hanna P 15.06.2018
Tummasuklaapatukkaa suklaajäätelötäytteellä. Hitsi, eipä ollukaan jätskiä vaan rahkaa. Ynseän banaanisensuklainen maku. Enpä tiiä, miksi tätä söisin? Pystyy syömään pari palaa, mut alkaa ällöttää. Toimii ehkä laihduttajan herkkuna, kun tätä ei tee ees mieli syödä :D Eipä maha mitään, uskollinen makuaistilleen pitää olla.

Annamari 11.06.2018
Tosi tumma kuori! Onpas mauton ulkonäköön nähden. Jämäkkää ja voimakkaan hapan maku. Luulisi, että maistuisi voimakkaammin suklaalle. Tämmöiseksi rahkapatukaksi aika hyvä, mutta olisi vielä paljon parempi jos saisi kosteutta esim. kermavaahdon muodossa mukaan. Nämä ovat vähän hölmöjä välipaloja, mutta jokin näissä silti viehättää.

Janne J 11.06.2018
Tumma ohut suklaakuori, sisällä reilusti rahkan makuista vaaleampaa täytettä. Ei mikään äkkiämakea, vaan enemmän välipalatyyppinen tuote. Minun makuuni vähän liian rahkaisa ja vähäsuklainen, mutta onhan tämä toisaalta luultavasti tavallista suklaapatukkaa terveellisempi vaihtoehto.

Jenni V 08.05.2018
Tämän rahkapatukan nimen tarina selvisi vasta googletuksen jälkeen: tämä on winter-x games -voittajatyttösen, Kelly Sildarun, oma patukkasarja. Nuoren freestyle-hiihtäjän kädenjäljen pitäisi näkyä sekä maussa että pakkauksessa, ja kyllähän tämä ihan nuorekkaalta näyttää. Siitä en kyllä ole samaa mieltä Kellyn kanssa että tämä kovin terveellinen välipala olisi... Rasvaa on riittämiin, ja sen valitettavasti maistaa. Belgialaisen suklaakuorrutteen alla on kaakaolla maustettua paksua rahkamassaa, jonka joukossa on vielä 4% pehmeitä kaakaokeksipaloja. Luulisi tätä hyvinkin suklaiseksi komboksi, mutta se ei valitettavasti sitä ole. Rahka on vaan NIIN hapanta, että oikeastaan ainoastaan kuorrutteen kaakao maistuu. Kohtuullisen kuiva kokonaisuus ja epäkätevä välipala (pehmeä ja vaatii jääkaapin). Kakkonen.