m.suklaayhdistys.com Hakukone
Tuoreimmat   Valmistajat   Top-listat
 
PURE SPORT NUTRITION
Tuote: Pure Sport Nutrition pure pudding mix chocolate
Valmistusmaa: Ruotsi
Kuuluu tuoteryhmiin: Proteiinipatukat ja -juomat, Sokerittomat / Ei lisättyä sokeria, Vanukkaat, viilit, rahkat, levitteet & valmispuurot
Pistekeskiarvo jäseniltä: 2,00
Sijoitus top 100 -listalla: -
Katso lisäksi: Vierailijoiden arviot ja kaikki Pure Sport Nutrition -tuotteet
Pure Sport Nutrition pure pudding mix chocolate

Jenni V 20.12.2017
Sokeriton proteiinivanukasjauhe, jossa ei liikaa valmistusta neuvota, kerrotaan vaan vesimäärä (jota voi kuitenkin itse maun mukaan säätää) ja jauhetta 35g sekaan. Pari kertaa testailtuani päädyn siihen että jauhe kannattaa paakkujen varalta lisätä veden päälle, ja vettä saa olla vain 1,5dl ohjeen 1,75dl sijaan. Ja jähmettämisajasta ei puhuta mitään, 10 min jääkaapissa oli näköjään riittävä.

Oikein valmistettuna rakenne oli ihan kivan sileä ja lusikoitava, mutta purkki oli kallis, ja tämä on kyllä yksi mauttomimmista proteiinivanukasjauheista ever. Ei maistu makealle ei, eikä liiemmin kaakaollekaan, saatikka sitten suklaalle. Sattumia ei ole. Tajuan epätoivoni, kun alan maustaa tätä sillä hirveällä Nutri-Nickin suklaa-stevialla, ja tajuan että se parantaa kokonaisuutta, eli kaksi hirveää on yhteensä parempaa :-) Mutta ei nyt kuitenkaan ihan hyvää sentään... Kakkosen alarajoilla edelleen liikutaan.