m.suklaayhdistys.com Hakukone
Tuoreimmat   Valmistajat   Top-listat
 
EKORRENS EKOLOGISKA
Tuote: Ekorrens Ekologiska dark chocolate & blueberry crunch 56%
Valmistusmaa: Ruotsi
Kuuluu tuoteryhmiin: Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Luomu, Reilun kaupan tuotteet
Pistekeskiarvo jäseniltä: 3,67
Sijoitus top 100 -listalla: -
Katso lisäksi: Vierailijoiden arviot ja kaikki Ekorrens Ekologiska -tuotteet
Ekorrens Ekologiska dark chocolate & blueberry crunch 56%

Iikka 12.10.2018
Jännä ja voimakas tuoksu, ehkä jotain marjaa. Maussa on sitä samaa. Se on kivan raikas maku. Ilmeisesti sitä on lisätty rouskuvana osana. Vaikkei minulla ole hajuakaan, mikä tämä hyvä ja raikas maku on, pidän siitä. Suklaa toki jää vähän jalkoihin, joten sen laadusta en ala kirjoittamaan. Kuitenkin kelpo herkuttelusuklaa.


Janne J 14.09.2018
Aavistuksen hajuvesimäinen tuoksu. Pureskellessa hampaissa rouskuu 'jotain'. Melko makeaa, mutta ei vielä häiritsevästi. Sulaa melko nopeasti suussa. Suklaa ei ole marjaista aromia lukuunottamatta erityisen luonteikasta, mutta kyllä näitä ihan mielellään nappasi peräjälkeen useamman palasen eli kokonaisuus on melko onnistunut. Jälkimakukin on sangen miellyttävä.

Hanna P 14.09.2018
Ihanan rusinaisenhedelmäisellä tuoksulla varustettu tummahko suklaa. Sattumia on mukana. Sattumat rohisevat mukavasti suussa. Tässä on nyt hyvä balanssi: Heti ensipuraisulla maku on sopiva, ei liian makea eikä kitkerä ja jopa hiukan kirpsakka! Rohinaa voisi olla ehkä hieman enemmänkin, mutta kaikenkaikkiaan ihanan kukkea suklaa!