m.suklaayhdistys.com Hakukone
Tuoreimmat   Valmistajat   Top-listat
 
SEED AND BEAN
Tuote: Seed and Bean mandarin and ginger 72%
Valmistusmaa: Iso-Britannia
Kuuluu tuoteryhmiin: Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Luomu, Reilun kaupan tuotteet, Vegaani
Pistekeskiarvo jäseniltä: 2,40
Sijoitus top 100 -listalla: -
Katso lisäksi: Vierailijoiden arviot ja kaikki Seed and Bean -tuotteet
Seed and Bean mandarin and ginger 72%

Iikka 11.07.2018
Suuhun tulee heti “reilun kaupan putiikin” makuja, mistä lie nämä putiikit sen saavat. Tuskin tästä suklaasta kummiskaan. Tässä on pistävyyttä maussa, enkä luultavasti tunnistaisi mausteita ellen olisi lukenut niitä paketin kyljestä. Mausteet jättävät kaakaon maun taka-alalle. Jännittävä ja kokonaisvaltainen makuelämys saa tällä kertaa kolme pistettä.

Jarkko 07.07.2018
Tumma suklaa maistuu inkivääriltä ja sehän ei koskaan ole hyvä asia. Sitruunan ja pippurin sekoitus, eli inkivääri, ei edelleenkään sovi muualle kuin aasialaiseen ruokaan. Suklaan omaa makua on vaikea maistaa inkiväärin alta, mutta sen vähän perusteella mitä maistaa, suklaasta ei irtoa kummempia makuja.

Kirsi I 06.07.2018
Napsahtavat, tummaa suklaata. Hajuinen maku, pihkaa ja petroolia. Kuivaa ja karvas jälkimaku. En pidä näistä mauista.

Janne J 05.07.2018
Lievästi hajuvedelle tuoksahtavaa suklaata, mielenkiintoista. Maussakin on kukkaisa tai mausteinen vivahde ja makeuden suhde kaakaon määräänkin tuntuu sellaiselta, että se miellyttänee suurta osaa potentiaalisista asiakkaista. Pureskelun jälkeen suli nopeasti suussa, ollen lievästi rasvainen ja makeutuen loppua kohti. Piristävästi hieman erilainen tumma
suklaa. Pisteiksi annan rimaa hipoen nelosen.

Hanna P 05.07.2018
Kauniisti pintakuvioitu tumma suklaa melko miedolla tuoksulla. Aavistuksen inkiväärinen maku! Jännää, onkohan maustettu suklaa kuitenkin? Hieman rakeinen koostumus. Ei kunnolla maistu inkivääriltä, loppujenlopuksi turhauttavakin hieman, mutta eipähän tumma kaakaokaan puske läpi, vaan jää maltillisen sokerin ja inkiväärin alle. Ei nyt vastenmielinenkään, mutta raikkautta ja selkeää makua saisi olla enemmän, jotta ees kolmoseen taipuisin. Arvosanana vahva kakkonen silti.