m.suklaayhdistys.com Hakukone
Tuoreimmat   Valmistajat   Top-listat
 
GEORGIA RAMON
Tuote: Georgia Ramon kaffee & kakao-nibs 55%
Valmistusmaa: Saksa
Kuuluu tuoteryhmiin: Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Luomu
Pistekeskiarvo jäseniltä: 2,33
Sijoitus top 100 -listalla: -
Katso lisäksi: Vierailijoiden arviot ja kaikki Georgia Ramon -tuotteet
Georgia Ramon kaffee & kakao-nibs 55%

Annamari 16.08.2018
Sokkomaistelu: Pienet palat ja erotan kahvin heti. Itse suklaa hyvän oloista, mutta pilattu kahvilla. Jos pitäisi latesta, pitäisin tästä. Mutta koska kahvi, pisteitä vaan yksi.

Jarkko 10.08.2018
Täytyy sanoa, että ko. suklaan maahantuojana tunnistan kuvioinnin ja maun. Tummaa, kahvilla maustettua maitosuklaata, jossa kaakaonibsejä seassa. En ole kahvisuklaiden ystävä, mutta tämä on kyllä yksi parhaista. Kahvi ei ole liian kitkeräksi paahdettua ja tummempi maitosuklaa sopii hyvin sen kaveriksi.

Kirsi I 09.08.2018
Vaaleahkoa suklaata, jossa hento hedelmäinen tuoksu. Rakenteessa jotain pientä rouskuvaa hippua. Maussa selkeä, pehmeä maitokahvin maku. Ovatko nuo rouskeet kahvinpapuja? Makeutta löytyy myös. Kahvin kitkeryys taittuu pehmeästi. Kaakaon maku on mieto ja melko vaatimaton, mutta kahvin maku hämää tätä vaatimattomuutta.
Mieluummin ottaisin ehkä kupillisen kahvia kahvinsa ja palasen suklaata
suklaana.

Janne J 09.08.2018
No nyt on erikoinen tuoksu, tuo piipputupakan mieleen. Maussa sitä ei onneksi ole, mutta jotain rahisevaa ja paahteista pehmeän suklaan seassa kyllä on. Melko rasvaista suklaata, mutta toisaalta makeutta ei onneksi ole liikaa. Jännittävä ja mielenkiintoinen suklaaelämys, mutta jotain jäi silti puuttumaan.

Iikka 09.08.2018
Pehmeä kahvinen alkuaromi muuttuu nopeasti suussa tallisen kautta pahviseksi. Nibsit rouskuvat ja sokerikin maistuu. Tunkkainen, tunkkainen palanen, josta alun cappuccino jää lopulta vain häilyväksi haavekuvaksi. Kolmannen palan kohdalla käy joku muukin vivahde hetken verran pyörimässä. Kaikesta huolimatta kolme pistettä.

Hanna P 09.08.2018
Oudon tuoksuinen maitosuklaa. No niin, oisko maku sitten sokerista maitokahvia? Ei kuulu kahvi suosikkeihin ja sen verran maussa dominoi, etten ykköstä enempää kehtaa antaa.