m.suklaayhdistys.com Hakukone
Tuoreimmat   Valmistajat   Top-listat
 
GEORGIA RAMON
Tuote: Georgia Ramon himbeere & rose
Valmistusmaa: Saksa
Kuuluu tuoteryhmiin: Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Luomu, Valkosuklaiset
Pistekeskiarvo jäseniltä: 3,00
Sijoitus top 100 -listalla: -
Katso lisäksi: Vierailijoiden arviot ja kaikki Georgia Ramon -tuotteet
Georgia Ramon himbeere & rose

Iikka 11.10.2018
Huhhuijaa. Onpas jännän kirpakka maku. Suklaan maku loistaa poissaolollaan. Lisäksi makea pirulainen. Kun oikein imeskelee ja makustelee, löytää tästä on aavistuksen jo pahaksi mennyttä / pahvista makua. Kokonaisuus on liian tujakka makuuni. Ei varmasti jätä ketään kylmäksi.


Janne J 14.09.2018
Erittäin mielenkiintoisen väristä punertavaa suklaata, en oikein tiedä että mitä odottaa. Valkosuklaata on ja erittäin voimakkaan ja kirpeäkön makuisella marjaisella aromilla varustettuna. Liekö suklaatehtaalla lorahtanut marjatiivistettä liikaa sekoitusastiaan, sillä tässä on nyt väännetty makusäädin vähintään yhteentoista. Melko päräyttävä elämys, mutta tulee väistämättä mieleen vanha sanonta, että joskus vähemmän on enemmän. Annan kuitenkin silkasta rohkeasta erilaisuudesta kolmosen. Jälkimaku on itse suklaata parempi.

Hanna P 14.09.2018
Wau, marjapuuron punaista suklaata! Mieto, ehkä puolukkainen tuoksu. Wou, onpas kirpakka ja karkkinen maku! Onko tämä yhä suklaata? Onpas omintakeisimpia (ja niitä on tullut maistettua) suklaita mitä olen maistanut...kerrassaan omanlaistaan! Hedelmäkarkki suklaan vaatteissa, ei paha!