m.suklaayhdistys.com Hakukone
Tuoreimmat   Valmistajat   Top-listat
 
BAREBELLS FUNCTIONAL FOOD
Tuote: Barebells protein bar caramel cashew
Valmistusmaa: Kroatia
Kuuluu tuoteryhmiin: Patukat, Proteiinipatukat ja -juomat, Sokerittomat / Ei lisättyä sokeria
Pistekeskiarvo jäseniltä: 3,33
Sijoitus top 100 -listalla: -
Katso lisäksi: Vierailijoiden arviot ja kaikki Barebells Functional Food -tuotteet
Barebells protein bar caramel cashew

Iikka 14.12.2018
Pehmeähkö koostumus. Maistuu jokseenkin proteiinipatukalle. Mukana on karkkinen kerros, aivan pinnalla suklaata ja pähkinän murua. Varsin hyvä yritys saada proteiinipatukka maistuvaiseksi herkuksi.

Hanna P 13.12.2018
Nougatintuoksuinen maitosuklaapatukka. Pinnassaan rouhetta ja täytteen pintakerros mukavan pehmeää. Melko makea maku, mutta pieni suolaisuudenkin potku onneksi mukana. Oikein mukava tuote!

Jenni V 11.01.2017
Tykästyin kovasti cookies & cream -varianttiin, karamelli-cashew kuulostaa myös erittäin herkulliselta yhdistelmältä. Ja vielä kun patukassa on ihan kivat ravintoarvot, tartun siihen välipalalla innolla. Kääreestä löytyy rakenteeltaan kovasti Tuplaa muistuttava patukka, päällä on pientä rouhetta joka tällä kertaa on cashewtä, ja sisällä on pehmeää kaakaonougatimaista täytettä. Erona tuplaan on se, että nougatin päällä on vielä ohut juoksevampi karamellikerros. Maku ei kuitenkaan muistuta juurikaan Tuplaa, itse asiassa maku oli vähän pettymys... Maitosuklaa on vähän mautonta, enkä kyllä cashewnkään makua kunnolla tavoittanut. Plussaa siitä ettei patukka ollut liian makea, mutta lisää makua se olisi kuitenkin kaivannut. Ajoittaisesta piristävästä suolan mausta plussaa, ja rakenne oli oikein loistava. Kolmonen.