m.suklaayhdistys.com Hakukone
Tuoreimmat   Valmistajat   Top-listat
 
BAREBELLS FUNCTIONAL FOOD
Tuote: Barebells protein bar white chocolate almond
Valmistusmaa: EU
Kuuluu tuoteryhmiin: Patukat, Proteiinipatukat ja -juomat, Sokerittomat / Ei lisättyä sokeria, Valkosuklaiset
Pistekeskiarvo jäseniltä: 2,67
Sijoitus top 100 -listalla: -
Katso lisäksi: Vierailijoiden arviot ja kaikki Barebells Functional Food -tuotteet
Barebells protein bar white chocolate almond

Hanna P 14.12.2018
Tunkkaisenpähkinäisen tuoksuista valkosuklaapatukkaa vaaleanruskealla ja kiinteällä täytteellä. Jännän kerroksellinen maku. Ensin tulee pähkinäisyys ja nougatisuus, makeus toki myös ja vähän myös suolaisuus ehkä? Lopuksi patukan päälliosassa maistuu jotain kermaista ja pehmeää. Varsin hyvä kokonaisuus, vaikkei kovin raikas olekaan.

Iikka 14.12.2018
Varsin tylsään kokonaisuuteen valkosuklaa yrittää tuoda edes vähän lohtua. Turhan tuhti koostumus. Tässä ei ole mitään epämiellyttävää, muttei nyt hyviäkään puolia montaa löydä, jos yhtään. Alan antamaan tällaisille tuotteille kaksi pistettä.


Jenni V 12.04.2018
Uutuusmaku sokerittomaan proteiinipatukkasarjaan sisältää maltitolivalkosuklaakourrutuksen, reilusti mantelirouhetta, pienen kerroksen vähän suolaista ja vaniljaista "kastiketta" ja kaakaoisen proteiinitäytteen ja kaakaoisia soijamuroja. Patukka näyttää ihan valkoiselta tuplalta, mutta maku on valitettavan tympeä. Jotenkin en pidä siitä, että manteli saa tämän maistumaan vähän marsipaaniselta, ja siihen yhdistyy pistävää suolaisuutta ja vaniljaa, sekä valkosuklaan rasvaisuutta. Proteiinitäytteessä taas on hieman karvas maku. Täytyy sanoa, että tämä on sarjan heikoimpia variantteja, ei lainkaan makuuni. Kakkonen.